Cellics supplementen

Wij raden aan om je behandelkuur met de Icoone® aan te vullen met de supplementen van Cellics. De Cell Elixer van Cellics is een compleet en hoogwaardig huidsupplement dat helpt om de huid van binnenuit soepel, strak en stevig te houden. De Cell Elixer hoef je maar 1 keer per dag in te nemen. De elixir is oplosbaar en smaakt heerlijk. Daarnaast bevat de elixer maar liefst 27 natuurlijke opneembare ingrediënten.

De Cell Omega supplementen van Cellics helpen om de huid een mooie glow te geven. De visolie in Cell Omega is gemaakt van Europese vis en helpt je hart en bloedvaten te ondersteunen. Daarnaast zorgen omega-3 vetzuren in de Cell Omega voor een goede werking van de hormoonhuishouding, een betere concentratie en meer focus. Voor algemeen gebruik neemt u 2-3 keer per dag 1 Cell Omega softgel in.
Dus start je dag met Cellics Elixer in combinatie met de Cell Omega.

  • Het eerste complete product voor huidverzorging van binnenuit.
  • Met maar liefst 27 cell- en skinboosters in één, die tot de krachtigste bewezen anti-aging boosters behoren.
  • Voor een stevige en stralende huid, zonder rimpels.
  • Het helpt de cellen opbouwen en herstellen om o.a. collageen (belangrijk voor een mooie en stevige huid) aan te maken en te beschermen.
  • Daarnaast bevat het de stoffen Collageen, Hyaluronzuur en Phytoceramides voor volumeopbouw en een gezonde glans.
  • De organische en natuurlijke ingrediënten zijn klinisch en wetenschappelijk onderbouwd.
  • Dit poederproduct roer je gemakkelijk in water, een sapje of een smoothie.
  • Een schepje bij je ontbijt en je werkt al aan een topconditie van je huid.


Met het Cell Elixer kan het haast niet makkelijker.

Een stevige, stralende huid
op natuurlijke, wetenschappelijk
onderbouwde wijze.

Cellics: een hoogwaardig huidsupplement zonder gedoe

Ervaren huidspecialistes vonden dat het innemen van huidsupplementen gemakkelijker moest. En het kan! Kennis uit onderzoek over de stofjes die je huid nodig heeft is immers al jaren beschikbaar. Maar hoe je ze tot je neemt was veel te omslachtig. Deze huidspecialistes, zelf ook vrouwen met een drukke carrière en een veeleisend gezinsleven, gingen samen aan de slag. En dat bracht ze tot een revolutie op het gebied van huidverjonging van binnenuit. De oplossing? Cellics! Een meer dan compleet huidsupplement dat niet alleen goed is voor je huid, maar ook zorgt voor stevig haar, gezonde nagels, soepele spieren, pezen en gewrichten, gezonde darmen en een algeheel gevoel van fitheid.

Cell Elixer | let’s rebuild

Zie je volumeverlies, opkomende rimpels en wil je maximaal werken aan anti-aging? Dat pakken we aan met dit ultieme anti-aging booster! Werkt met o.a. collageen, phytoceramides en hyaluronzuur op volumeverlies en opkomende rimpels, maar doet daarnaast nog veel meer goeds voor het lichaam. Het gaat het natuurlijke verlies aan bouwstenen tegen.

€ 39,- (mini)
€ 89,- (405 gram)
€ 179,- (835 gram)

Cell Builder (vegan) | let’s build

Alles staat of valt met een goed, gebalanceerde voeding. Naast goede vetzuren (van Omega 3), zijn ook eiwitten een belangrijke basis. En wist jij dat 2 stuks fruit en 250 gram groentes ook al lang niet meer de standaard zijn?

Geschikt voor vegetariërs en veganisten. Raadpleeg een deskundige in geval van zwangerschap en borstvoeding.

€ 69,-

Cell Pure | let’s detox

Heb je last van een onrustige huid met acne, eczeem of rosacea? Zie je vochtwallen of hou je vocht vast in je benen of heb je stijve gewrichten of last van ontstekingen of gevoelige darmen? Dit zijn allemaal tekenen dat jouw lichaam toe is aan Cell Pure, een krachtige detox werking. Zeer hoog gedoseerd om de cellen in het lichaam goed te reinigen.

€ 32,- (47,50 gram)
€ 99,- (259 gram)

Cell Omega | let’s shine

De zeer zuivere visolie ondersteunt veel belangrijke processen in ons lichaam en onze cellen en versoepelt deze processen. Daarmee vertraagt Cell Omega het verouderingsproces. De vette visolie werkt ook op een stevige huidbarrière tegen mogelijke aantasting in de huid. Daarnaast krijg je er een mooie glow van en blijft jouw huid lekker soepel.

€ 69,- (120 capsules)

Intakegesprek

Nieuwsgierig geworden? Maak dan een afspraak voor een intakegesprek.
Dan kijken we samen wat we voor jou kunnen betekenen en wat bij jouw wensen past.