Eqology: het belang van omega-3 vetzuren

Omega-3 is een essentieel vetzuur. Essentieel betekend dat je lichaam deze stoffen niet zelf kan aanmaken maar binnenkrijgt door middel van voeding. Wij hebben 3 types omega’s (3, 6 en 9) in ons lichaam. We hebben deze ook alle 3 nodig! Echter krijgen we door ons tegenwoordige westerse dieet, niet meer de juiste verhouding binnen. Deze disbalans zorgt voor sluimerende ontstekingen op celniveau. Het nadeel is dat je de ontstekingen vaak niet opmerkt, maar wel de vele nare effecten op je lichaam. Daarom is de EQ Omega 3 ratio test een mooie tool hoe het staat met jouw omega-3 en omega-6 verhouding.


Automatisch zal je lichaam de ontstoken cellen proberen te bestrijden wat ontzettend veel energie kost. Echter -omdat we elke dag weer grote hoeveelheden omega-6 (plantaardige oliën) binnenkrijgen, is de vicieuze cirkel een feit. De ideale verhouding omega-3/omega-6 is 1:1. Zodra de verhouding op 1:3 of lager komt heb je geen sluimerende ontstekingen meer in je lichaam. Op dit moment is de gemiddelde verhouding omega-3/omega-6 in Nederland 1:20, we krijgen dus gemiddeld 4 keer(!) teveel omega 6 binnen.

Waarom Eqology
De EQ pure arctic oil is de meest hoogwaardige en best opneembare visolie. Meten is weten daarom heeft Egology een eenvoudige bloedtest ontwikkelt om zo jouw verhouding aan vetzuren te meten. Dit kan met behulp van een simpele vingerprik. Twee druppeltjes bloed stuur je op naar een onafhankelijk Noors laboratorium en binnen 3 weken heb je de uitslag..

De eerste vingerpriktest doe je bij het begin, en de tweede test doe je na ongeveer 5 maanden. Zo doe je een “voor & na” meting en kun je zelf constateren hoe krachtig je vetzuurbalans verbetert en herstelt. Omdat ik je graag op weg help, krijg je van mij de eerste bloedtest cadeau. De test bij je eerste bestelling gebruik je na 5 maanden.

Een vernieuwingsproces van de cel duurt minimaal 4 maanden. Je gaat als het ware iedere cel van binnenuit vernieuwen en flexibeler maken. Letterlijk. En hoe flexibeler, hoe gezonder, want voedingsstoffen kunnen beter de cel in en afvalstoffen kunnen beter de cel uit.

Een stevige, stralende huid
op natuurlijke, wetenschappelijk
onderbouwde wijze.

Wil jij ook:

• je ontstekingskans verminderen?
• een optimale hersenfunctie?
• het immuunsysteem krachtig ondersteunen?
• de bloeddruk positief beïnvloeden?
• een goede spierfunctie?
• jouw bloedvetten – waaronder cholesterol – in balans brengen?
• preventief werken aan jouw gezondheid?
• en natuurlijk een stralende mooie huid?
• Klik hier voor een duidelijk filmpje over de visolie

eqology-gezonde-en-beschadigde-cellen
Eqology-pure-arctic-oil

Omega 3 visolie bestellen, zo kun je dat doen:

1. Je logt in op de website van EQOLOGY, www.eqology.com
2. Kies voor NIEUWE KLANT: vul op het grijze vlak het  EQ ID nummer: 8585293
3. Voer je gegevens in, maak een gebruikersnaam met wachtwoord aan en klik op registreer.
4. Je kunt onder kopje; ONZE PRODUCTEN – EQ PURE ARTIC OIL PREMIUM je keuze maken uit de pakketten.
5. Als je voor de eerste keer de visolie gaat gebruiken dan raad ik aan om te starten met een half jaar abonnement, te beginnen met 2 flesjes en een testkit voor € 114,00 in de smaken lemon of orange.
6. Druk op rode knop WINKELWAGEN
7. Je kunt nu je product afrekenen, kies voor; ideal met molly
8. Lukt het niet of wil je dat ik meehelp, dan kun je me bellen op 06-14469989

Intakegesprek

Nieuwsgierig geworden, maar je wilt liever door ons worden geholpen? Maak dan een afspraak voor een intakegesprek.
Dan kijken we samen wat we voor jou kunnen betekenen en wat bij jouw wensen past.