Icoone

De Icoone® LASER is de nieuwste generatie van mechanische bindweefselmassage. Door de gepatenteerde Roboderm® technologie wordt zowel de bovenste huidlaag als het dieper gelegen weefsel gestimuleerd. Deze mechanische stimulatie is uniek door de gefractioneerde rollers (Roboderm® technologie). In de rollers van Icoone® zitten gaatjes. De gaatjes die vacuüm trekken, zuigen de oppervlakkige huidlaag aan zonder deze dicht te knijpen en trekken aan het glazige bindweefsel netwerk. Door stimulatie aan de oppervlakte werkt het door naar de onderliggende weefsels. De gefractioneerde rollers creëren 21.600 stimulaties per dm² wat zorgt voor een groots fysiologisch effect om de natuurlijke cel functie te herstellen.

Zichtbare versteviging en
verstrakking van de huid.

Hoe werkt de machine?

De Icoone® LASER combineert LED en LASER. Het is klinisch bewezen dat de 915 nm diode laser diep in het onderhuids vetweefsel doordringt en geabsorbeerd wordt door enkel vet. De vetcellen worden vloeibaar. Hierdoor kan het vet, wat is vrijgemaakt door de laser, verplaatst worden naar de bloedvaten om het vervolgens te transporteren naar de lever die vetten kan omzetten in de verbrandingsstof: suiker. De mechanische stimulatie van het weefsel, door de twee Independent Motorized Rollers, zorgt voor het afvoeren van het vrijgemaakte vet richting het lymfesysteem, het stimuleren van de bloedcirculatie en lymfedrainage.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

De Icoone® is in te zetten voor cosmetische en medische behandelindicaties, zoals: cellulite, huidverslapping, bodycontouring, rimpels, vermoeidheid, spierpijn, lymfoedeem en vetophopingen. Al na één behandeling ervaar je verschil. Afhankelijk van het gewenste resultaat wordt het aantal benodigde behandelingen bepaald.

Hoeveel behandelingen je nodig hebt hangt af van de indicatie en de doelstellingen. Na de behandelkuur adviseren we het resultaat bij te houden, de frequentie kun je met ons afstemmen na de behandelkuur. De behandelingen worden als prettig en zeer ontspannen ervaren en doen geen pijn.

Intakegesprek
Een intakegesprek duurt een half uur en kost € 25,-. Gaan we starten met de behandeling, dan worden deze kosten verrekent met de behandelingskosten.

Prijzen per behandeling
€ 92,- gezicht & hals
€ 104,- gezicht, hals & decolleté
€ 92,- lichaamsbehandeling, 1 focuszone (40 minuten)
€ 44,- extra focuszone (20 minuten)

€ 37,- icoone® Bodysuit

Ultrasound
€ 44,- per behandeling*

*Behandeltijd is afhankelijk van de huidconditie en indicatie.

Het resultaat

Je zult een zichtbare versteviging en verstrakking van de huid waarnemen. Op het lichaam zie je een aanmerkelijk verschil in de contourvorming en vetafbraak. In het gezicht worden de contouren versterkt doordat deze meer volume krijgt. Daarnaast worden fijne lijntjes en rimpeltjes minder zichtbaar. Ook is deze behandeling erg fijn als je bijvoorbeeld last hebt van vochtophopingen onder de ogen. Je ziet er uitgerust uit.

Intakegesprek

Nieuwsgierig geworden? Maak dan een afspraak voor een intakegesprek.
Dan kijken we samen wat we voor jou kunnen betekenen en wat bij jouw wensen past.