Over Balance Health & Beauty

Mijn naam is Mirjam Wennink. Als verpleegkundige en later als manager, was ik werkzaam in verschillende ziekenhuizen. Vervolgens heb ik in een managementfunctie jarenlang ervaring opgedaan in privéklinieken voor plastische en esthetische chirurgie. Hier kwam ik geregeld in aanraking met en deed waardevolle kennis op van de verschillende facetten van de huid en het onderliggend bindweefsel. Het is dan ook geweldig om te werken met het paradepaardje onder de bindweefselmassages, de Icoone®, in combinatie met bijpassende producten om tot een optimaal resultaat te komen.

Graag zie ik mijn klanten na de behandeling met een goed gevoel naar huis gaan. Veel informatie vind je op deze website, maar om je nog beter van dienst te zijn verwelkom ik je graag in mijn kliniek.

Tot ziens,
Mirjam Wennink, eigenaar

Beyuna producten

Naast onze hoofdactiviteit; de combinatie van de Icoone, de Cellics en de Vinoble lijn, kan het zijn dat er behoefte bestaat aan specifieke voedingssupplementen. Daarom hebben wij gekozen voor de supplementen van Beyuna. Ook hierbij ben je uiteraard verzekerd van volledig natuurlijke producten. Neem een kijkje op de website en laat u verrassen door het uitgebreide aanbod.

Via de bestelmogelijkheid krijgt je de producten thuis bezorgd. Heb je vragen dan kun je uiteraard bij ons terecht voor de uitleg.

Icoone® Laser is de nieuwste generatie van bindweefselmassage. De bovenste huidlaag en het dieper gelegen weefsel wordt gestimuleerd. Dit zorgt voor  afvoer van het vrijgemaakte vet naar het lymfesysteem, stimulans van bloedcirculatie en lymfedrainage.

De producten van Cell zijn een compleet en hoogwaardig huidsupplement die helpen om de huid van binnenuit soepel, strak en stevig te houden. De Cell Elixer hoef je maar 1 keer per dag in te nemen. De elixir is oplosbaar en smaakt heerlijk. 

De Vinoble cosmeticalijn is gebaseerd op de kracht van de natuur. De producten combineren de meest krachtige antioxidanten voor een optimale bescherming van de cellen. Vinoble Cosmetics dragen bij aan een gezonde, stralende huid en een optimale celvitaliteit.

Pure Omega-3 olie van 100% verse traceerbare en duurzame arctische wilde vis. Bevat organische, koudgeperste olijfolie en vitamine D3. Goed voor hart en bloedvaten, immuunsysteem, bloeddruk, spierfunctie, hersenen en gezichtsvermogen. Suikervrij en zoutarm. Is jouw omega-3 en omega-6 verhouding in balans? Laat je testen en werk aan je gezondheid.

Intakegesprek

Nieuwsgierig geworden? Maak dan een afspraak voor een intakegesprek.
Dan kijken we samen wat we voor jou kunnen betekenen en wat bij jouw wensen past.